El cred că în câţiva ani se va mânca mai simplu, mai plăcut şi mai ieftin adică aşa cum este şi normal. Cel mai dur jurat de la MasterChef crede că înainte "se făcea bucătărie" mult mai bine decât acum când totul este "o vrăjeală totală".
"Orice tampit poate sa se joace cu o farfurie si cu portii mici. Pe vremuri se mai facea bucatarie, acum e o vrajeala totala, eu asa o percep, sincer... Acum 3 ani le-am spus colegilor mei ca trendul este spre traditional minimalism. Si au ras de mine. Acum suntem in traditional minimalism. M-au intrebat acum in ce directie mergem? Si nu ma cred, dar o sa vezi ca acolo o sa ajungem, Ghidul Michelin o sa se duca. Te duci in Franta si mananci 5-6 farfurii cu 60 de euro, incet-incet o sa ajunga la 40 de euro.
Daca pe vremuri era gluma aia - cand mancai la resturant cotat cu stele de Michelin, primeai nota de plata, tu ziceai: poftim, dar adu-mi 10 euro sa mananc la McDonalds - acum o sa ajungem sa mancam cu 10 euro la restaurant. Pai, cine este in masura sa-mi critice mie mancarea, acum, cand se descompune mancarea pana la nivel molecular si poti face orice din orice? Un critic culinar? Nu, doar un alt bucatar poate sa faca asta", a povestit Cătălin pentru Naţional.
El cred că în câţiva ani se va mânca mai simplu, mai plăcut şi mai ieftin adică aşa cum este şi normal. Cel mai dur jurat de la MasterChef crede că înainte "se făcea bucătărie" mult mai bine decât acum când totul este "o vrăjeală totală".
"Orice tampit poate sa se joace cu o farfurie si cu portii mici. Pe vremuri se mai facea bucatarie, acum e o vrajeala totala, eu asa o percep, sincer... Acum 3 ani le-am spus colegilor mei ca trendul este spre traditional minimalism. Si au ras de mine. Acum suntem in traditional minimalism. M-au intrebat acum in ce directie mergem? Si nu ma cred, dar o sa vezi ca acolo o sa ajungem, Ghidul Michelin