Andreea Ibacka a trecut la treabă şi a pregătit clafoutis de cireşe, o reţetă despre care spune că iese senzaţional. Blondina avertizează că exagerând cu aceste preparate veţi ajunge să vă luptaţi cu kilogramele în plus.
"Ne-am luat fiecare sorturile in primire si am gatit. Pe echipe.
Ne-am intrecut in torturi de ciocolata, clafoutis de cirese, supa crema de ardei copt, penne cu creveti si legume, tarte cu tapenada (o pasta de masline, ansoa si capere, frecata cu ulei de masline) si tocanite de primavara.
V-am facut pofta? Impreuna cu Monica Rosu si Marius Matache am pregatit clafoutis de cirese. Va las si reteta, prajitura asta promite... clipe de placere. Dar si kilograme in plus, daca nu va opriti din mancat la timp", a scris ea pe blog.
Andreea Ibacka a trecut la treabă şi a pregătit clafoutis de cireşe, o reţetă despre care spune că iese senzaţional. Blondina avertizează că exagerând cu aceste preparate veţi ajunge să vă luptaţi cu kilogramele în plus.
"Ne-am luat fiecare sorturile in primire si am gatit. Pe echipe.
Ne-am intrecut in torturi de ciocolata, clafoutis de cirese, supa crema de ardei copt, penne cu creveti si legume, tarte cu tapenada (o pasta de masline, ansoa si capere, frecata cu ulei de masline) si tocanite de primavara.
V-am facut pofta? Impreuna cu Monica Rosu si Marius Matache am pregatit clafoutis de cirese. Va las si reteta, prajitura asta promite... clipe de placere. Dar si kilograme in plus, daca nu va opriti din mancat la timp", a scris ea pe blog.