Istoria de 15 ani a ziarului ProSport este la fel de dinamică precum sportul. Pornit la drum cu Ovidiu Ioaniţoaia director şi Cătălin Tolontan redactor-şef, ProSport a marcat de-a lungul anilor nenumărate premiere. A fost primul ziar din România integral color, iar ulterior a editat în premieră o ediţie de duminică. A realizat ediţii de prânz, ediţii de seară, ediţii 3D, ediţii în străinătate, ediţii regionale. A reuşit să schimbe concepţia că un ziar îşi închide ediţia undeva pe după-amiază spre seară, iar astăzi citiţi în ProSport despre finala Euro 2012, care s-a încheiat după miezul nopţii, într-o ţară în care distribuţia de presă este între cele mai primitive domenii, iar puterea de cumpărare a cititorilor prea mică. Dar redacţia a inovat permanent, indiferent de proprietar, redactor-şef, reporteri, a fost permanent şi este şi astăzi numărul 1 în furnizarea de informaţii în sport.
2006: prima schimbare de format
Schimbările de proprietar şi de format şi grafică sunt cele mai vizibile de-a lungul anilor. În 2003, după ce ziarul şi-a schimbat proprietarul, ajungând în curtea trustului elveţian Ringier, întreaga redacţie a demisionat şi s-a mutat în bloc la un alt ziar. Peste noapte s-a format o altă redacţie, cu Cristian Ţopescu director şi Dorin Chioţea redactor-şef, iar ulterior s-a făcut şi prima modificare semnificativă de layout.
Dar adevărata schimbare majoră a avut loc în 2006, când ziarul şi-a schimbat formatul. A urmat tendinţa pieţei internaţionale, trecând de la broadsheet la tabloid, altfel spus de la mare la mic. Sigla a suferit pentru prima dată o schimbare semnificativă, triunghiul negru devenind albastru. Tot atunci, ProSport a reuşit cea mai spectaculoasă expansiune regională, având subredacţii la Craiova, Cluj, Bacău şi Timişoara şi tipărind astfel patru ediţii regionale diferite de ediţia naţio