In sfarsit avem zmeura si la Cluj! De cateva saptamani asteptam sa apara ca sa pot face tarta asta delicioasa. Crema de migdale, zmeura, bezea... doar sunau ireal de bun pana ieri cand am pus in practica reteta.
Ingrediente pentru Tarta cu zmeura si bezea
Pate Brisee
200 gr de faina
100 gr unt rece (tinut 15 minute la congelator)
1 ou
50 gr zahăr pudră (poate fi vanilat)
Crema de migdale
150 migdale (preferabil fara coaja)
50 gr zahar
2 ouă
40 gr unt topit
Bezea
2 albuşuri de ou (la temp. camerei)
1 lingurita suc de lamaie
100 gr zahar
30 ml apa
Umplutura
300g de zmeura
Reteta completa pe: E-retete.ro In sfarsit avem zmeura si la Cluj! De cateva saptamani asteptam sa apara ca sa pot face tarta asta delicioasa. Crema de migdale, zmeura, bezea... doar sunau ireal de bun pana ieri cand am pus in practica reteta.
Ingrediente pentru Tarta cu zmeura si bezea
Pate Brisee
200 gr de faina
100 gr unt rece (tinut 15 minute la congelator)
1 ou
50 gr zahăr pudră (poate fi vanilat)
Crema de migdale
150 migdale (preferabil fara coaja)
50 gr zahar
2 ouă
40 gr unt topit
Bezea
2 albuşuri de ou (la temp. camerei)
1 lingurita suc de lamaie
100 gr zahar
30 ml apa
Umplutura
300g de zmeura
Reteta completa pe: E-retete.ro