Dinamo are încă nevoie de întăriri pe cel puţin trei posturi: fundaş stânga, fundaş dreapta, mijlocaş central coordonator
Bonetti a folosit ieri două sisteme diferite: 4-1-4-1 şi 4-4-2, deşi până acum cel mai utilizat a fost 4-3-3
Dinamo a bifat ieri al şaselea meci de pregătire al acestei veri în compania campioanei Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad. Că rezultatul n-a fost o prioritate pentru Bonetti s-a văzut încă de la start, privind titularii "câinilor", dar evoluţia roş-albilor a fost o catastrofă, lucru sesizat şi de Cristi Borcea care la 0-3 a sunat tocmai din SUA pentru a-i mobiliza pe dinamovişti.
1. 4-3-3 e cheia
La începutul pregătirilor, Dario Bonetti a explicat că vrea să schimbe 4-4-2-ul din sezonul trecut cu un 4-3-3 mai mobil, lucru remarcat în primele amicale, când acest modul a fost intens exersat. Ieri, însă, în prima repriză s-a exersat un 4-1-4-1 riscant în defensivă, iar apoi, odată cu intrările lui Ţucudean şi Cristea, s-a revenit la clasicul 4-4-2. Tabela a oferit însă la final răspunsul acestor teste, astfel că probabil 4-3-3-ul cu Niculae vârf şi Alexe, Dănciulescu, Matei sau Curtean pe flancurile ofensive este alegerea corectă.
2. Tinerii au şansa lor
Infuzia masivă de jucători sub 21 de ani pe care Dinamo a efectuat-o în ultima vreme s-a făcut simţită în rezultatele din Austria (două victorii, un egal şi trei înfrângeri). Bonetti a insistat curajos să folosească o serie de tineri în amicalele verii, iar câţiva au dovedit că pot fi soluţii în momentele dificile. Mărkuş, Filip, Selagea şi chiar Dobrosavlevici, ultimul titularizat ieri ca stoper stânga, sunt revelaţiile cantonamentului.
3. Boubacar, cea mai bună achiziţie
Până în prezent, exceptând tinerii aduşi mai mult pentru a susţine un proiect de viitor, Dinamo a făcut cinci achiziţii. Dintre acestea, cel mai strălucit