Bucătăria Americii Centreale și cea sudamericană sunt cunoscute pentru varietatea impresionantă de arome, ornamentele pline de culoare și numărul imens de condimente și ingrediente, multe dintre ele specifice doar anumitor zone.
Te dai în vânt după quesadilla, fajitas tortillas și sos guacamole? Vrei să-ți surprinzi prietenii cu nachos și o rețetă creativă pentru sos salsa? Noul volum din colecția „Delicii în bucătărie", dedicat rețetelor tradiționale din Mexic, Caraibe și America de Sud este exact ceea ce ai nevoie.
Bucătăria Americii Centreale și cea sudamericană sunt cunoscute pentru varietatea impresionantă de arome, ornamentele pline de culoare și numărul imens de condimente și ingrediente, multe dintre ele specifice doar anumitor zone.
De pildă, bucătăria mexicană a fost adăugată de UNESCO în lista mondială a „moștenirii culturale intangibile".
Bucătăria din Caraibe este un inspirat amestec de ingrediente și rețete africane, amerindiene, europene, est-indiene și chinezești.
„Delicii în bucătărie. Rețete tradiționale din Mexic, Caraibe și America de Sud" apare împreună cu ediția de miercuri, 11 iulie, a ziarului „Adevărul Moldova", la prețul special de numai 39 de lei, la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din țară.
Dacă vrei să-ți faci un abonament la ziarul la „Adevărul Moldova" împreună cu Colecția de carte preferată, o poți face atât prin distribuitorii noștri, cât și direct, la redacția ziarului nostru. Te așteptăm!
Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md