Făgărăşeanul Adrian Neag. Acesta, împreună cu alţi trei membri ai echipei Marvic, a reuşit să obţină 7 medalii de aur din tot atâtea posibile la primul Campionat Internaţional de Gătit în Aer Liber, ce a avut loc zilele trecute la Arad, informează bzf.ro.
Adrian Neag, Sorin Creţu, Ciprian Tătaru – căpitanul echipei şi Elena Graură au reuşit să impresioneze juriul exigent format din 16 bucătari experţi internaţionali. La sfârşitul concursului culinar desfăşurat pe parcursul a două zile toride cei din echipa Marvic s-au întors acasă cu 7 medalii de aur din 7 posibile, obţinute la secţiunea amatori, după ce au prezentat cele mai gustoase preparate.
Făgărăşeanul Adrian Neag. Acesta, împreună cu alţi trei membri ai echipei Marvic, a reuşit să obţină 7 medalii de aur din tot atâtea posibile la primul Campionat Internaţional de Gătit în Aer Liber, ce a avut loc zilele trecute la Arad, informează bzf.ro.
Adrian Neag, Sorin Creţu, Ciprian Tătaru – căpitanul echipei şi Elena Graură au reuşit să impresioneze juriul exigent format din 16 bucătari experţi internaţionali. La sfârşitul concursului culinar desfăşurat pe parcursul a două zile toride cei din echipa Marvic s-au întors acasă cu 7 medalii de aur din 7 posibile, obţinute la secţiunea amatori, după ce au prezentat cele mai gustoase preparate.