Sursă foto: ioana.acasatv.ro "Pepene galben cu îngheţată... un desert de vara racoros, parfumat, aromat si tare gustos, pe care vi-l recomand cu mare drag. E unul din deserturile mele preferate in fata caruia nu pot sa rezista. Asa ca, de cum incepe sezonul lor, pepenii nu-mi lipsesc din frigider. Mai pe scurt nicio zi fara pepene galben", a mărturisit Ioana Maria Moldovan pe blogul ei.
Ea mai spune că nu este greu de preparat. "E usor de facut si nu ai nevoie decat de un pepene copt, o inghetata usoara si frisca. Se taie pepenele in doua, se curata de seminte, iar in golul format se pune inghetata, apoi se introduce timp de 15 minute la congelator. Inainte sa va infruptati din desert puteti sa-l ornati cu frisca. Pofta buna!", a explicat Ioana etapele de preparare ale acestui desert.
În plus, prezentatoarea TV a găsit şi numeroase avantaje ale pepenelui galben. "Sa nu uitam ca in afara gustului bun, e bine sa mancam pepene galben pentru ca e plin de vitamine si nutrienti. Este bogat in vitaminile A, B6, B3, C, contine potasiu, fibre si un numar redus de calorii. Este un generator de energie, creste imunitatea, protejeaza vederea si pielea", a mai scris ea pe blog. Ioana Maria Moldovan a slăbit 6 kilograme mâncând de 5 ori pe zi! Slăbeşte şase kilograme într-o lună Ioana Maria Moldovan a revenit la vechiul ei truc! Află aici cum îşi protejează tenul sensibil vara!
Sursă foto: ioana.acasatv.ro "Pepene galben cu îngheţată... un desert de vara racoros, parfumat, aromat si tare gustos, pe care vi-l recomand cu mare drag. E unul din deserturile mele preferate in fata caruia nu pot sa rezista. Asa ca, de cum incepe sezonul lor, pepenii nu-mi lipsesc din frigider. Mai pe scurt nicio zi fara pepene galben", a mărturisit Ioana Maria Moldovan pe blogul ei.
Ea mai spune că nu este greu de preparat. "E usor de facut si nu ai nevoie decat de un pepene c