Soţia lui Cabral a dezvăluit că în urmă cu zilele trecute l-a sunat pe prezentatorul MasterChef pentru a-l întreba cum să gătească sparanghelul.
"Aseara am pregatit si eu sparanghel, dupa ce l-am sunat pe nasul Fodorica sa ma invete cum sa-l prepar", a scris Andreea pe blog.
Ea a dat şi reţeta pentru ca toată lumea să se poată delecta cu preparatul "a la naşu'": Se taie coditele, astfel incat sa se indeparteze partea lemnoasa a tulpinii. Apoi se pun la fiert in apa clocotica cu putina sare.
Se lasa la fiert fix 2 minute si jumatate, dupa care se strecoara si se pun intr-un bol cu gheata si apa rece timp de aproximativ 5-10 minute.
In timpul acesta sparanghelul continua sa se coaca pe interior, insa nu atat de mult incat sa-si piarda proprietatile si culoarea verde, ceea ce ar inseamna ca a fost gatit in exces. Apoi, tulpinile de sparanghel se scot din apa rece si se pun intr-o tigaie cu putin unt topit. Se lasa timp de aproximativ 2 minute la rumenit in unt, amestecandu-le continuu si intorcandu-le de pe o parte pe alta.
Se scot din tigaie, se adauga putina sare si eventual alte condimente, dupa gust. Gata, acum puteti sa serviti garnitura perfecta! Soţia lui Cabral a dezvăluit că în urmă cu zilele trecute l-a sunat pe prezentatorul MasterChef pentru a-l întreba cum să gătească sparanghelul.
"Aseara am pregatit si eu sparanghel, dupa ce l-am sunat pe nasul Fodorica sa ma invete cum sa-l prepar", a scris Andreea pe blog.
Ea a dat şi reţeta pentru ca toată lumea să se poată delecta cu preparatul "a la naşu'": Se taie coditele, astfel incat sa se indeparteze partea lemnoasa a tulpinii. Apoi se pun la fiert in apa clocotica cu putina sare.
Se lasa la fiert fix 2 minute si jumatate, dupa care se strecoara si se pun intr-un bol cu gheata si apa rece timp de aproximativ 5-10 minute.
In timpul acesta sparanghelul conti