Adrian Nartea se consideră un bucătar destul de priceput şi a dezvăluit care este talentul lui în bucătărie.
"Am un talent ciudat, de a combina ingrediente care aparent sunt incompatibile, cel puţin în cultura culinară românească. De exemplu, friptura cu gem, shnitzel cu miere sau ciorbă cu fulgi de cereale şi multe altele", a spus el.
Adrian a învăţat să gătească de la bunica lui.
"În rol de "asistent de bucătar" am fost încă din copilărie, când frământam aluatul de cozonac în covata de lemn, alături de bunica mea. Am fost atât de bun, încât am vărsat nuca pentru cozonac în aluatul de paine, pentru că bunica făcea şi pâine la vatră. Iţi închipui ce a ieşit", a declarat Adrian pentru Pro TV Magazin.
"Nu-mi plac mezelurile şi mâncărurile prea sofisticate, acele preparate la care, dacă te uiţi, nu îţi dai seama ce conţin, de unde s-a pornit şi unde s-a ajuns", a mai spus acesta.
Întrebat ce nu-i lipseşte niciodată din frigider, Adrian a răspuns: "Iaurtul şi vântul, în perioadele în care sunt foarte ocupat".
Adrian Nartea se consideră un bucătar destul de priceput şi a dezvăluit care este talentul lui în bucătărie.
"Am un talent ciudat, de a combina ingrediente care aparent sunt incompatibile, cel puţin în cultura culinară românească. De exemplu, friptura cu gem, shnitzel cu miere sau ciorbă cu fulgi de cereale şi multe altele", a spus el.
Adrian a învăţat să gătească de la bunica lui.
"În rol de "asistent de bucătar" am fost încă din copilărie, când frământam aluatul de cozonac în covata de lemn, alături de bunica mea. Am fost atât de bun, încât am vărsat nuca pentru cozonac în aluatul de paine, pentru că bunica făcea şi pâine la vatră. Iţi închipui ce a ieşit", a declarat Adrian pentru Pro TV Magazin.
"Nu-mi plac mezelurile şi mâncărurile prea sofisticate, acele preparate la care, dacă te uiţi, nu îţi dai seama