Petru, Teacher şi Mehrzad Moghazehi
Dexter şi D'ArtagnanBogdan Alexandrescu (Dexter) lucreaza cu Chef Florin Dumitrescu
"Dupa incheierea competitiei viata mea s-a schimbat radical, pot sa spun ca a luat o turnura de 180 de grade. Ca persoana nu m-am schimbat sau cel putin asa imi place sa cred, insa mi s-au intamplat doar lucruri extrem, extrem de bune si de placute. Am tot primit oferte, mult mai multe decat ma asteptam sa primesc, insa deocamdata simt ca am facut alegerea corecta si cea mai potrivita. Toti trei suntem tineri si chiar putem sa schimbam mentalitati. Propunerea lui Chef Florin a venit la cateva zile dupa incheierea emisiunii si pot sa spun ca nu am stat pe ganduri, am spus da din prima, am ignorat toate celelalte oferet desi apreciez foarte mult persoanele care mi le-au facut, le respect. Pe moment consider ca aici imi e locul. Dimineata incepem cu pregatirile pentru ziua respectiva, pregatim sosurile, anumite preparate, facem "mis en place"-ul, apoi efectiv gatim si montam farfuriile, sub atenta suprvaeghere a lui Chef Florin, care, daca nu este multumit (ceea ce nu s-a intamplat pana acum), le intoarce inapoi, nu trimite la masa nimic daca nu e perfect."
Alex Petricean - D'Artagnan, coleg cu Dexter in restaurantul lui Chef Florin Dumitrescu
"Viata mea s-a schimbat radical dupa experienta MasterChef, asta o pot spune clar si raspicat. Am simtit nevoia sa bat fierul cat e cald, astfel ca imediat dupa sfarsitul competitiei m-am inscris la o scoala de atestare profesionala in gastronomie si am facut practica in restaurantul unui hotel important de 5 stele din centrul Bucurestiului. In momentul de fata sunt bucatar cu acte in regula. Cu Chef Florin am discutat destul de mult dupa terminarea emisiunii (mai ales in ceea ce priveste viitorul meu in gastronomie), dandu-mi cateva sfaturi foarte utile cu privire la oportunitati