Cel mai bogat bucătar din lume este scoţian şi a câştigat anul trecut aproape 38 de milioane de dolari, potrivit estimărilor revistei economice americane Forbes.
La nenumăratele sale emisiuni televizate, cu numeroasele cărţi de bucate publicate şi în cele 23 de restaurante din lumea întreagă, scoţianul a câştigat anul trecut aproape 38 de milioane de dolari, potrivit estimărilor revistei economice americane.
La 45 de ani, se pare că el va mai sta în fruntea clasamentului, ţinând seama că a mai adăugat o emisiune televizată în portofoliul său: Hotel Hell, care va începe luna viitoare în Statele Unire, pe canalul Fox.
Gordon Ramsay, cu cele 38 de milioane de dolari, este urmat în clasament, în ordine, de Rachel Ray (Statele Unite) - 25 milioane de dolari, Wolfgang Puck (Austria) - 20 milioane, Paula Deen (Statele Unite) - 17 milioane, Mario Batali (Statele Unite) - 12 milioane, Alain Ducasse (Monaco) - 12 milioane, Todd English (Statele Unite) - 11 milioane, Nobu Matsuhisa (Japonia) - 10 milioane, Bobby Flay (Statele Unite) - 9 milioane. Top 10 este încheiat de Guy Fiery (Statele Unite), cu 8 milioane de dolari.