Sursă foto: blog Dana Rogoz Mâncarea ei preferată atunci când se află în India este Chicken Biryani, aşa că îl prepară de câte ori are ocazia, iar soţul ei se poate bucura din plin de savoarea acestei reţete. "Nu e prima oara cand fac reteta asta acasa si pot spune ca se apropie foarte mult de cea originala, de gustul indian adevarat. Va trebuie carne de pui, iaurt, orez, cativa catei de usturoi, ulei de masline, vreo 2 ardei iuti, ghimbir proaspat (trebuie sa va placa ghimbirul pentru ca se simte foarte puternic in reteta asta) si multe condimente" a explicat Dana Rogoz pe blogul personal.
"Eu nu le am niciodata pe toate care se cer, dar ma descurc cu ce am. Azi am pus: chimen, boia dulce, chilli, coriandru, curry, cuisoare, nucsoara, scortioara baton si praf, foi de dafin, piper alb, sare. Reteta o gasiti aici, nu e prea complicat de facut", a mărturisit Dana.
Sursă foto: blog Dana Rogoz Mâncarea ei preferată atunci când se află în India este Chicken Biryani, aşa că îl prepară de câte ori are ocazia, iar soţul ei se poate bucura din plin de savoarea acestei reţete. "Nu e prima oara cand fac reteta asta acasa si pot spune ca se apropie foarte mult de cea originala, de gustul indian adevarat. Va trebuie carne de pui, iaurt, orez, cativa catei de usturoi, ulei de masline, vreo 2 ardei iuti, ghimbir proaspat (trebuie sa va placa ghimbirul pentru ca se simte foarte puternic in reteta asta) si multe condimente" a explicat Dana Rogoz pe blogul personal.
"Eu nu le am niciodata pe toate care se cer, dar ma descurc cu ce am. Azi am pus: chimen, boia dulce, chilli, coriandru, curry, cuisoare, nucsoara, scortioara baton si praf, foi de dafin, piper alb, sare. Reteta o gasiti aici, nu e prea complicat de facut", a mărturisit Dana.