Spitalul Judeţean din Timişoara a depus la Biroul Electoral Judeţean 206 solicitări pentru urna mobilă. Încă de dimineaţă, reprezentanţii secţiei 113 umblă cu urna prin saloane
Pacienţii care au solicitat urna mobilă au fost mulţumiţi că puteau să îşi exercite dreptul la vot, chiar dacă pentru unii nu este cea mai fericită ipostază. Biroul Electoral Judeţean a primit 206 cereri de la pacienţii din Spitalul Judeţean, iar de dimineaţă, reprezentanţii secţiei 113, însoţiţi de doi poliţişti, umblă cu urna mobilă prin saloane.
„A fost pentru prina dată, şi sper ultima, când votez în spital. Nu am vrut să ratez ocazia şi am solicitat urna mobilă. Votez pentru o schimbare, să avem şi noi spitale mai moderne că e vai de capul ei ce condiţii sunt şi cum arată spitalul acesta”, a spus Mihain Haţegan, care a pus ştampila pe buletinul de vot, din pat.
GALERIE FOTO
Nu toţi pacienţii au fost încântaţi de urna mobilă. Au fost unii care şi-au exprimat dorinţa de a vota, însă nu au făcut cerere şi nu se aflau pe liste, astfel că nu puteau să participe la referendum. Unul dintre cei internaţi a făcut pe loc o cerere, care urmează fie dusă la BEJ, iar dacă va fi acceptată va fi trimisă o urnă mobilă şi pentru el.
Cei mai nemuţumiţi sunt însă medicii de gardă, care sunt obligaţi să stea în spital 24 de ore, şi nu au cum să voteze. „Anii trecuţi puteam să votăm pe liste speciale în spital, Acum nu se mai poate, Ce legi sunt astea? Noi nu putem să plecăm să votăm la secţiile de care aparţinem, pentru că stăm cu pacienţii”, a spus o doctoriţă nemulţumită.
DESFĂŞURARE REFERENDUM 2012 Ultimele ştiri de la procesul de votare - puteţi afla în timp real toate aceste informaţii, pentru fiecare judeţ şi oraş, dacă accesaţi paginile locale dinadevarul.ro sau harta interactivă de mai jos. REZULTATE REFERENDUM 2012 La ora 23.00 adevarul.ro îţi pr