Marţi, 31 iulie 2012, a avut loc conferinţa de presă a Centrului regional Braşov ocazionată de prezentarea rezultatelor parţiale ale proiectului european „Reţea regională pentru Promovarea şi Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale, în vederea creşterii şanselor de reinserţie socială a persoanelor cu dizabilităţi”derulat de Patronatul Medicinei Integrative în perioada 2010 – 2013, la doi ani de activitate.
În cadrul proiectului a fost înfiinţată o reţea de centre regionale care deserveşte 13 judeţe din zona Centrală, Sud-Est şi Bucureşti-Ilfov, oferind servicii de consiliere psihologică, profesională şi cursuri pentru 800 de persoane cu dizabilităţi.
În primii doi ani de activitate a proiectului, Patronatul Medicinei Integrative a desfăşurat mai multe activităţi de susţinere a persoanelor cu dizabilităţi:
Proiectul european este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeşte în oameni şi are ca obiectiv central integrarea socială şi pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi.
Despre Patronatul Medicinei Integrative
Patronatul Medicinei Integrative – PMI este o organizaţie nonguvernamentală, non-profit şi apolitică, ce reuneşte persoane fizice autorizate, cabinete medicale, clinici care prestează servicii medicale şi/sau terapeutice în cadrul organizaţiilor din care fac parte. Organizaţia se ocupă de medicina alopată tradiţională, alături de medicina complementară (prestată de medici specialişti care utilizează toate terapiile demonstrate ca fiind sigure şi eficiente).
Marţi, 31 iulie 2012, a avut loc conferinţa de presă a Centrului regional Braşov ocazionată de prezentarea rezultatelor parţiale ale proiectului european „Reţea regională pentru Promovarea şi Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale, în vederea creşterii şanselor de reinserţie socială a pe