Ştirista de la PRO TV preferă să consume aceste preparate mai ales vara, când temperaturile sunt foarte ridicate şi este indicat să mâncam mai uşor.
"Retetele mele preferate de vara sunt cele cu hrana cruda, netrecuta prin foc si am descoperit ca se pot face chiar si supe si ciorbe in acest fel, desigur ca servite reci", a declarat Amalia Enache pentru foodstory.ro.
Când vine vorba de copilărie şi de mâncarea care îi aduce aminte de acea perioadă frumoasă din viaţa ei, vedeta de televiziune spune: "Reteta mea preferata din familie este cea de urzici, gatite ardeleneste, pe care le mananc cu oua ochiuri. E si foarte simpla: se oparesc putin urzicile in apa clocotita, apoi intr-o tigaie incapatoare se caleste putin ulei cu usturoi tacat marunt-marunt, se adauga urzicile si se adauga lapte, cam o jumatate de litru. Mama adauga si putina faina, ca sa lege bine compozitia, eu le fac insa fara". Ştirista de la PRO TV preferă să consume aceste preparate mai ales vara, când temperaturile sunt foarte ridicate şi este indicat să mâncam mai uşor.
"Retetele mele preferate de vara sunt cele cu hrana cruda, netrecuta prin foc si am descoperit ca se pot face chiar si supe si ciorbe in acest fel, desigur ca servite reci", a declarat Amalia Enache pentru foodstory.ro.
Când vine vorba de copilărie şi de mâncarea care îi aduce aminte de acea perioadă frumoasă din viaţa ei, vedeta de televiziune spune: "Reteta mea preferata din familie este cea de urzici, gatite ardeleneste, pe care le mananc cu oua ochiuri. E si foarte simpla: se oparesc putin urzicile in apa clocotita, apoi intr-o tigaie incapatoare se caleste putin ulei cu usturoi tacat marunt-marunt, se adauga urzicile si se adauga lapte, cam o jumatate de litru. Mama adauga si putina faina, ca sa lege bine compozitia, eu le fac insa fara".