"Între două weekend-uri pline la Observator, am ales o minivacanţă în sudul Italiei, împreună cu iubitul şi fratele meu. Fiecare a primit ce a vrut. Eu - mâncare şi savoare siciliană, Ştefan - drumeţia la Etna, iar Andrei peisaje pentru noul aparat foto", a povestit Anca Rusu pentru ProTV Magazin.
În afară de peisaje, prezentatoarea TV a descoperit şi partea gastronomică a Siciliei.
"Cele 5 zile petrecute în Sicilia mi-au dezvăluit însă o altă faţă a Italiei, cu mâncare la fel de apetisantă, dar gătită cu orgoliu şi patriotism local", a mai adăugat vedeta.
"Între două weekend-uri pline la Observator, am ales o minivacanţă în sudul Italiei, împreună cu iubitul şi fratele meu. Fiecare a primit ce a vrut. Eu - mâncare şi savoare siciliană, Ştefan - drumeţia la Etna, iar Andrei peisaje pentru noul aparat foto", a povestit Anca Rusu pentru ProTV Magazin.
În afară de peisaje, prezentatoarea TV a descoperit şi partea gastronomică a Siciliei.
"Cele 5 zile petrecute în Sicilia mi-au dezvăluit însă o altă faţă a Italiei, cu mâncare la fel de apetisantă, dar gătită cu orgoliu şi patriotism local", a mai adăugat vedeta.