Artista face sport, dansează mult în concerte şi încearcă să mănânce cât mai sănătos.
Chiar şi atunci când este pe drumuri şi nu are timp să se aşeze liniştită să ia masa, Corina îşi ia la pachet mâncare sănătoasă.
"Eu cu budinca de chia, dansatorii cu berica! Ne aşteaptă Bacăul", a scris Corina pe pagina ei de Facebook.
Chia (Salvia hispanica) este o plantă pe care nu mulţi o cunosc. Seminţele ei conţin mai mult omega 3 decât somonul, fibre, antioxidanţi, minerale şi proteine.
Semintele de chia, macerate in apa sau suc de fructe, sunt consumate in Mexic sub forma unui aliment, cunoscut sub numele de chia fresca. Se mai prepara inmuiate intr-o pasta gelatinoasa, din care mexicanii obtin un terci consistent sau budinca.
Din semintele de chia, amestecate cu cereale, se mai prepara paine, prajiturii si biscuiti. Tot in Mexic, dar si in SUA, frunzele de chia sunt folosite pentru prepararea salatelor si a diferitor garnituri culinare, favorizand buna digestie a alimentelor grele si grase, scriu jurnaliştii de la ziare.com. Artista face sport, dansează mult în concerte şi încearcă să mănânce cât mai sănătos.
Chiar şi atunci când este pe drumuri şi nu are timp să se aşeze liniştită să ia masa, Corina îşi ia la pachet mâncare sănătoasă.
"Eu cu budinca de chia, dansatorii cu berica! Ne aşteaptă Bacăul", a scris Corina pe pagina ei de Facebook.
Chia (Salvia hispanica) este o plantă pe care nu mulţi o cunosc. Seminţele ei conţin mai mult omega 3 decât somonul, fibre, antioxidanţi, minerale şi proteine.
Semintele de chia, macerate in apa sau suc de fructe, sunt consumate in Mexic sub forma unui aliment, cunoscut sub numele de chia fresca. Se mai prepara inmuiate intr-o pasta gelatinoasa, din care mexicanii obtin un terci consistent sau budinca.
Din semintele de chia, amestecate cu cereale, se mai prepara paine, prajit