Din bucataria raw vegan o salata pentru 5-6 persoane. Caldura mare ne spune ca dieta noastra zilnica sa contina cat mai multe legume mai ales in stare proaspata. Cine nu a gustat inca din salatele fara adaosuri de lactate, carne sau oua, numai cu legume, acum are ocazia sa incerce. Ingrediente: 1/2 ceasca de varza, tocata, 3/4 cana ardei gras rosu, cuburi, 1 ceasca morcov, ras, 1/2 cana varza rosie, rasa, 1 telina tulpina taiata cuburi mici, 2 1/2 cani de broccoli, 1/3 cana ceapa verde taiata cuburi, 1/2 rosii, cuburi, 1/4 cana suc proaspat de lamaie, 2 linguri ulei masline, sare de mare, 1/2 linguri Herbamare, 2 linguri drojdie de bere praf, 1/2 lingurita piper negru. Ce facem cu toate ingredientele? Intr-un castron mare se pun unele peste altele si se amesteca bine. Se lasa sa se marineze pentru scurt timp apoi poate fi servita. Pofta buna! (M.A.) Din bucataria raw vegan o salata pentru 5-6 persoane. Caldura mare ne spune ca dieta noastra zilnica sa contina cat mai multe legume mai ales in stare proaspata. Cine nu a gustat inca din salatele fara adaosuri de lactate, carne sau oua, numai cu legume, acum are ocazia sa incerce. Ingrediente: 1/2 ceasca de varza, tocata, 3/4 cana ardei gras rosu, cuburi, 1 ceasca morcov, ras, 1/2 cana varza rosie, rasa, 1 telina tulpina taiata cuburi mici, 2 1/2 cani de broccoli, 1/3 cana ceapa verde taiata cuburi, 1/2 rosii, cuburi, 1/4 cana suc proaspat de lamaie, 2 linguri ulei masline, sare de mare, 1/2 linguri Herbamare, 2 linguri drojdie de bere praf, 1/2 lingurita piper negru. Ce facem cu toate ingredientele? Intr-un castron mare se pun unele peste altele si se amesteca bine. Se lasa sa se marineze pentru scurt timp apoi poate fi servita. Pofta buna! (M.A.)