Turabo Cafe părea să fie o afacere de succes în 2008 când reţeua avea aproape 50 de cafenele şi o cifră de afaceri de 15 milioane de euro, dar acest lucru a fost destrămat în 2011 când businessul a ajuns în insolvenţă.
În urmă cu nouă ani, Tudor Dragomir Niculescu împreună cu alţi tineri au deschis prima cafenea Turabo în centrul Bucureştiului, în apropiere de Ateneul Român, în urma unei investiţii de 250.000 de euro.
Au urmat apoi locațiile din Vitan, Piața Romană, Piața Victoriei, Herăstrău, dar și extinderea în alte orașe mari din țără, ca Iași, Brașov, Timișoara și pe litoral, la Mamaia. În timp, meniul Turabo s-a diversificat, de la sortimente de cafea și prăjituri până la salate și sandwich-uri. Tudor Dragomir Niculescu a rămas singurul proprietar al Turabo Café.
Compania avea un număr de 13 cafenele în septembrie 2007, și a ajuns la 44 în noiembrie 2009, fiind cel mai mare lanț de cafenele din România. În anul 2010, compania a închis o serie de locații, ajungând în februarie 2011 la un număr de 14 cafenele. Aşadar, proprietarul lanţului Turabo a închis în mai puţin de trei ani toate cele circa 50 de cafenele şi centre de evenimente pe care le deţinea pe piaţa locală.
Mai mult, compania care în 2008, ultimul an de boom, avea afaceri de 15 milioane de euro şi era cel mai important jucător de pe piaţa cafenelelor, a ajuns în insolvenţă în februarie 2011.
Grupul Turabo, care include lanţul de cafenelele Turabo, centrele de evenimente Turabo Grand Ballroom şi Turabo Royal Ballroom, precum si clubul Turabo Society Club, erau aproape de faliment din februarie 2011.
Astfel, două dintre societăţile care patronează lanţul Turabo au intrat în insolvenţa, iar o alta, care detine marca Turabo Cafe - BRTV Grup - era şi ea în pragul falimentului.
În prezent, omul de afaceri Tudor Dragomir Niculescu spune că nu mai deţine afaceri în Ro