Vegetarian convins, Costi adoră să experimenteze preparate noi, fără carne.
"Am avut aceasta sansa de a vizita multe locuri din intreaga lume. Eu fiind vegetarian, am incercat doar mancaruri fara carne. In India am gustat mancaruri foarte interesante (dar foarte condimentate), dar si in Hawaii, unde sunt acum", a declarat Costi Ioniţă pentru Slabsaugras.ro.
Producătorul a avut ocazia să ia masa în restaurante din întreaga lume, însă cea mai bună mâncare o face mama lui.
"Stiu sa gatesc, dar nu petrec timp in bucatarie, din cauza faptului ca nu am timp mai deloc, si nu pentru ca nu as sti sau nu as vrea. Deocamdata mama gateste pentru mine", a spus el. Vegetarian convins, Costi adoră să experimenteze preparate noi, fără carne.
"Am avut aceasta sansa de a vizita multe locuri din intreaga lume. Eu fiind vegetarian, am incercat doar mancaruri fara carne. In India am gustat mancaruri foarte interesante (dar foarte condimentate), dar si in Hawaii, unde sunt acum", a declarat Costi Ioniţă pentru Slabsaugras.ro.
Producătorul a avut ocazia să ia masa în restaurante din întreaga lume, însă cea mai bună mâncare o face mama lui.
"Stiu sa gatesc, dar nu petrec timp in bucatarie, din cauza faptului ca nu am timp mai deloc, si nu pentru ca nu as sti sau nu as vrea. Deocamdata mama gateste pentru mine", a spus el.