Carmen Safta mărturiseşte că preferă să prepare lucruri simple şi rapide. Visul ei cel mai mare tot de bucătărie este legat.
"Sunt rapidă şi eficientă, asta dacă pregătesc doar pentru mine, pentru că altfel... numai ideea unor alte papile gustative mă înfioară de placere şi asud pentru gustul desăvârşit, pe care sper să îl reuşesc într-o zi. Dar ca timp petrecut, de fiecare dată cât este nevoie, pentru că în general îmi place să am control asupra a ceea ce consum. Insă, întotdeauna e din plăcere. Bucătăria este un spaţiu magic al unei case. Imi propun ca, într-o zi, când voi fi bogată şi plictisită, să învăţ să jonglez cu diverse condimente, arome, texturi", a declarat Carmen Safta pentru PRO TV Magazin.
Când vine vorba de condimentul preferat, ştirista răspunde: "Scorţişoara. De la merele sau dovleacul cu scorţişoara până la ceaiul rooibos cu scorţişoară". Carmen Safta mărturiseşte că preferă să prepare lucruri simple şi rapide. Visul ei cel mai mare tot de bucătărie este legat.
"Sunt rapidă şi eficientă, asta dacă pregătesc doar pentru mine, pentru că altfel... numai ideea unor alte papile gustative mă înfioară de placere şi asud pentru gustul desăvârşit, pe care sper să îl reuşesc într-o zi. Dar ca timp petrecut, de fiecare dată cât este nevoie, pentru că în general îmi place să am control asupra a ceea ce consum. Insă, întotdeauna e din plăcere. Bucătăria este un spaţiu magic al unei case. Imi propun ca, într-o zi, când voi fi bogată şi plictisită, să învăţ să jonglez cu diverse condimente, arome, texturi", a declarat Carmen Safta pentru PRO TV Magazin.
Când vine vorba de condimentul preferat, ştirista răspunde: "Scorţişoara. De la merele sau dovleacul cu scorţişoara până la ceaiul rooibos cu scorţişoară".