Un catel energic si curios, o sinsila timida, o terasa generoasa unde au loc work-shop-uri cu multa pizza si un birou in care te simti ca acasa.
Biroul companiei producatorului de conserve Scandia aduce atmosfera de acasa la locul de munca. Ascuns pe una din stradutele din zona Dorobanti, intr-o cladire care din exterior nu iti trasmite prea mult, biroul din Capitala al companiei sibiene este unul cald si plin de voie buna.
Ca sa ajungem in sediul companiei a trebuit sa parcurgem un adevarat labirint al scarilor in spirala. Intr-un final, ghidati, am patruns in birourile echipei de marketing. Canapele vesele, fotografii cu membri echipei pe pereti, o sinsila intr-o cusca dintr-un colt si un catel simpatic, al carui proprietar, angajat al Scandia, l-a primit cadou de la colegi, care isi intampina vesel oaspetii.
Catelul este de fapt un membru al echipei, fiind frecvent la birou, iar rolul lui in echipa este de a energiza oamenii.“Mi s-a intamplat sa vin dimineata nervos sau suparat la birou si sa vina in viteza sa ma intampine. In acel moment te destinzi automat”, povesteste Andrei Ursulescu, directorul general al Scandia si gazda noastra in sediul companiei.
Compania a inchiriat sediul din Bucuresti in 2003, insa in 2010 a demarat un proces de reamenajare. Partial reamenajarea este incheiata, insa procesul continua, asa ca in prezent, un intreg etaj din cele 3 este in lucru.
Compania ocupa circa 500 de mp de spatii de birouri in Capitala, la care se mai adauga inca 600 mp de birouri plus o cantina de 250 mp in Sibiu. In birourile din Capitala lucreaza circa 30 de persoane, iar in cel din Sibiu circa 70 de angajati.
In Capitala, lucreaza departamentul de marketing, cel financiar, de HR sau vanzarile, in timp ce in Sibiu sunt departamente de achizitii, logistica, financiar si HR.
Andrei Ursulescu, seful Scandia petrece in