Toate restaurantele au secrete pe care niciun chelner nu le-ar spune clienţilor lor, însă cu ajutorul unei liste afli ce anume nu trebuie să comanzi într-un restaurant sau ce se întâmplă cu adevărat în spatele uşilor bucătăriilor.
Emisiunea Good Morning America şi revista americană Reader’s Digest s-au unit pentru a dezvălui secretele pe care niciun chelner nu le-ar spune clienţilor lor, anunţă Mediafax. Citind această listă afli ce anume nu trebuie să comanzi într-un restaurant sau ce se întâmplă cu adevărat în spatele uşilor bucătăriilor.
Secretele sunt dezvăluite chiar din interior, de chelneri din restaurantele americane care admit că îşi înşeală cu regularitate clienţii, scrie Daily Mail.
Un chelner a susţinut că i-ar spune unui client vegetarian că un anumit fel de mâncare nu conţine carne, indiferent dacă este sau nu adevărat, doar pentru a vinde produsul.
O chelneriţă din Kansas a dezvăluit că după ora opt seara vinde numai cafea decafeinizată, pentru a nu fi nevoită să spele două cafetiere: “Aduc la masă 12 căni de cafea, iar unor clienţi le spun că este cafea obişnuită, iar altora le spun că este decafeinizată. Însă toate cănile au cafea fără cafeină”.
Laptele degresat este foarte rar lapte degresat. Foarte puţine restaurante, în afara celor Starbucks, folosesc lapte integral, lapte de 2 la sută grăsime, lapte degresat sau alt tip de lapte, pentru că nu este deloc practic să ai atât de multe feluri de lapte, susţine un alt angajat.
Chiar şi la cele mai mai mari restaurante există secrete. La micul dejun, în 99% din cazuri omleta este făcută din pudră şi nu din ouă proaspete.
Şi produsele vândute copiilor sunt pe lista celor de la Reader’s Digest. O chelneriţă de la un recunoscut lanţ de restaurante spune: “Punem zahăr în produsele pentru copii pentru a le face mai apetisante. Serios. Punem