Muzica cere sacrificii, iar, uneori, să mergi până în pânzele albe pentru visul tău se dovedeşte a fi cel mai bun lucru pe care îl poţi face. Le-a spus-o Dan Bittman unora dintre concurenţii veniţi la audiţiile pentru cel de-al doilea sezon X Factor, chiar şi acelora mai puţin înzestraţi cu o voce uluitoare. Juratul X Factor le-a dat exemplul propriei trupe pentru care, membrii ei au renunţat chiar şi la serviciu şi asta prin anii ‘80, când a nu avea un loc de muncă stabil era condamnabil.
Succesul fără sacrificii e aproape imposibil. Şi mai presus de sacrificii este, spune Dan Bittman, determinarea. O ştie din proprie experienţă, dar şi din cea a colegilor lui de trupă. Cu aproape 30 de ani de experienţă în showbizz, Dan Bittman ştie când un concurent are factorul X şi, cel mai important, ştie când cineva are potenţial. Astfel, juratul X Factor i-a încurajat pe concurenţii veniţi la audiţiile pentru cel de-al doilea sezon să nu renunţe la visul lor şi să persevereze cu munca.
“Colegii mei de trupă, unii dintre ei erau de mulţi ani ingineri, şi-au zis într-o zi: dacă vrem să facem treabă trebuie să ne lăsăm de joburile noastre şi să ne apucăm serios de muzică. Iar pe vremea lui Ceauşescu era nasol să n-ai serviciu. Şi-au dat demisiile, si pe vrea aia era nasol să iţi dai demisia, te băga direct în puscarie. Dar aşa a ajuns Holograf de astazi”, i-a povestit Dan Bittman unui concurent. Muzica cere sacrificii, iar, uneori, să mergi până în pânzele albe pentru visul tău se dovedeşte a fi cel mai bun lucru pe care îl poţi face. Le-a spus-o Dan Bittman unora dintre concurenţii veniţi la audiţiile pentru cel de-al doilea sezon X Factor, chiar şi acelora mai puţin înzestraţi cu o voce uluitoare. Juratul X Factor le-a dat exemplul propriei trupe pentru care, membrii ei au renunţat chiar şi la serviciu şi asta prin anii ‘80, când a nu avea un loc de muncă stabil er