Weekend-ul acesta am gatit doar cu legume proaspete din piata.
Pastai, dovlecei, rosii de toate felurile si culorile, ardei sunt doar cateva din legumele care si-au gasit locul in cosul meu cu legume. In aceasta perioada cumpar putine, doar cat consum in urmatoarele 2-3 zile, asa incat nu le pastrez la frigider, ci la temperatura camerei, ca sa nu-si piarda gustul.
Ingrediente pentru Pastai scazute cu cartofi si rosii
700 gr pastai galbene
2 cartofi
1 ceapa mare
3 catei usturoi
2 rosii mari (foarte coapte)
1/4 legaturica patrunjel
4 fire marar
1/2 lingurita oregano
4 linguri ulei
sare, piper
Reteta completa pe: Ecuisine.ro
Weekend-ul acesta am gatit doar cu legume proaspete din piata.
Pastai, dovlecei, rosii de toate felurile si culorile, ardei sunt doar cateva din legumele care si-au gasit locul in cosul meu cu legume. In aceasta perioada cumpar putine, doar cat consum in urmatoarele 2-3 zile, asa incat nu le pastrez la frigider, ci la temperatura camerei, ca sa nu-si piarda gustul.
Ingrediente pentru Pastai scazute cu cartofi si rosii
700 gr pastai galbene
2 cartofi
1 ceapa mare
3 catei usturoi
2 rosii mari (foarte coapte)
1/4 legaturica patrunjel
4 fire marar
1/2 lingurita oregano
4 linguri ulei
sare, piper
Reteta completa pe: Ecuisine.ro