Mare chef, mare, marţi seară, la restaurantul unui şef din cadrul Minprest Serv. Şefimea societăţii la care acţionar majoritar este Complexul Energetic Oltenia a sărbătorit zece ani de la înfiinţare. Neoficial, bugetul pentru chermeză ar fi fost aprobat de forul de conducere al Minprest; oficial însă, „s-a plătit nemţeşte, fiecare participant achitându-şi consumaţia”. Motiv de chef poate apărea din nou peste vreo două săptămâni, atunci când probabil se va cunoaşte noul director al Minprest, desemnat în urma concursului organizat de CEO.
Şefimea Minprest Serv a petrecut pe cinste în urmă cu două seri, cu ocazia împlinirii unui deceniu de la înfiinţarea societăţii, amfitrion fiind Ştefan Cherciu, şeful secţiei Jilţ, proprietarul unui restaurant pe centura oraşului Tg-Jiu. Cu toate că ar fi fost motiv de petrecere şi pentru pălmaşii care au contribuit la longevitatea societăţii, la party n-a ajuns decât directorimea. „Da, am sărbătorit. Nu credeam că se află aşa de repede”, răspunde ironic directorul Minprest, Elena Vintilescu. „Locaţia a pus-o la dispoziţie domnul Cherciu şi nu au fost doar şefi, au participat şi subalterni, cine a dorit”, a adăugat directoarea.
Referitor la bugetul pentru petrecere, există unele speculaţii că, săptămâna trecută, Consiliul de Administraţie al Minprest Serv ar fi alocat o sumă doar pentru bucate, licorile bahice urmând să fie achitate individual de consumatori. Varianta oficială, expusă de către directorul Elena Vintilescu, este că „am plătit nemţeşte, fiecare a plătit ce a consumat”. Poate acesta este şi motivul pentru care l-a chermeză n-au ajuns şi muncitorii, doar „Minprest nu a avut prevăzută în buget o sumă special pentru bonificaţii de ziua societăţii, salariaţii au primit totuşi 250 de lei pentru Ziua Minerului”, după cum declară Vintilescu. Cei care n-au ajuns la chef au ce regreta pentru că, după spusele