Conform propriilor mărturisiri postate de domnul Crin Antonescu pe blog, începuturile sale revoluţionare coincid cu primele zile ale Revoluţiei din 1989. Fals! Niciunul dintre cei care au format primul Consiliu Judeţean Tulcea al Frontului Salvării Naţionale nu l-au văzut în locurile fierbinţi, în acele zile de răscruce ale istoriei. Istorie pe care domnia sa ar trebui să o predea elevilor.
Crin Antonescu
Sursa: EVZ
Tentativa de a-i contacta pe toţi cei trecuţi pe lista primului Consiliu al Frontului Salvării Naţionale din Tulcea, 26 de persoane dacă e să scoatem numele unui preot şters cu pixul de pe foaia dactilografiată, s-a dovedit destul de anevoioasă.
Unii au emigrat în Africa de Sud sau Canada, alţii şi-au pierdut urma şi, nu puţini, au refuzat dialogul cu presa din motive personale. Unii mult prea personale... Cu toate acestea, nici unul dintre cei care au acceptat să-şi împărtăşească amintirile nu şi-a adus aminte ca ilustrul necunoscut, pe vremea aceea, Crin Antonescu, să fi captat atenţia a peste 25.000 de persoane, dacă e vorba să luăm de bună ceea ce îşi aminteşte actualul preşedinte interimar. În plus, după cum ne-au relatat cei mai mulţi dintre cei chestionaţi, "nici dacă arunci cu bani pe jos nu strângi atâţia tulceni în piaţa centrală".
Povestea lui Crin, scrisă de el însuşi
"În 1989 termină stagiatura şi devine muzeograf la secţia de istorie de la Muzeul Delta Dunării, din Tulcea," este ceea ce au citit pe site-ul actualului preşedinte interimar nu mai puţin de 44.219 de persoane, conform counter-ului official. "Schimbările din Estul Europei erau în toi, comentam toată ziua cu colegi sau cu prieteni. Acolo m-a prins Revoluţia. În 22 decembrie, după ce l-am văzut pe Dinescu la televizor, am luat-o la fugă spre centrul oraşului. Câţiva studenţi începuseră deja să scoată simbolurile de pe judeţeana de partid. Oamenii se