Restaurantul Heritage, considerat unul dintre cele mai scumpe restaurante din Bucureşti, dar care a fost închis anul acesta, încearcă să-şi vândă vinurile, mai precis o selecţie de 194 de sticle de vin roşu şi un cognac.
Licitaţia va porni de la 6.000 de euro, iar la vânzare sunt scoase vinuri precum Chateau Lafite, Chateau Pontet Canet, Chateau Calon Segur, Chateauneuf-Du-Pape. Heritage, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, a fost supranumit "restaurantul bancherilor" datorită numărului mare de preşedinţi şi vicepreşedinţi de bănci care au deţinut acţiuni.
De-a lungul timpului, printre acţionarii Heritage s-au numărat Robert Rekkers, fostul CEO al Băncii Transilvania, Anca Ioan, fost CEO al Ţiriac Holdings, Răsvan Radu, preşedintele executiv al UniCredit Ţiriac, şi Dan Pascariu, preşedintele CA al UniCredit Ţiriac Bank. În ultimul timp, vinurile scumpe au început să fie căutate şi de oamenii de afaceri români şi tot mai multe licitaţii au fost organizate.
Restaurantul Heritage, considerat unul dintre cele mai scumpe restaurante din Bucureşti, dar care a fost închis anul acesta, încearcă să-şi vândă vinurile, mai precis o selecţie de 194 de sticle de vin roşu şi un cognac.
Licitaţia va porni de la 6.000 de euro, iar la vânzare sunt scoase vinuri precum Chateau Lafite, Chateau Pontet Canet, Chateau Calon Segur, Chateauneuf-Du-Pape. Heritage, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, a fost supranumit "restaurantul bancherilor" datorită numărului mare de preşedinţi şi vicepreşedinţi de bănci care au deţinut acţiuni.
De-a lungul timpului, printre acţionarii Heritage s-au numărat Robert Rekkers, fostul CEO al Băncii Transilvania, Anca Ioan, fost CEO al Ţiriac Holdings, Răsvan Radu, preşedintele executiv al UniCredit Ţiriac, şi Dan Pascariu, preşedintele CA al UniCredit Ţiriac Bank. În ultimul timp, vinurile scumpe au început să fie