La FC Barcelona, regulile de securitate sunt mai stricte la un meci amical decât la unul de Liga Campionilor. Asta pentru că regulile sunt făcute, exclusiv, de departamentul de securitate al clubului catalan. Sursa: CODRIN PRISECARIU
Românii au aşteptat un an ca argentinianul Lionel Messi să vină la Bucureşti. În 2011, supărat că a pierdut Copa America cu naţionala ţării sale, Messi n-a mai onorat invitaţia de a inaugura "Naţional Arena".
Până la urmă, Messi a venit pentru "amicalul anului", Dinamo - FC barcelona. A şi plecat, după doar 24 de ore, fără să facă vreo poză, fără să dea măcar un autograf. Messi îşi păstrează astfel aura de extraterestru printre fanii săi din România, care s-au văzut nevoiţi să se mulţumească cu o fotografie alături de Dan Diaconescu sau de Vadim Tudor.
La FC Barcelona, regulile de securitate sunt mai stricte la un meci amical decât la unul de Liga Campionilor. Asta pentru că regulile sunt făcute, exclusiv, de departamentul de securitate al clubului catalan. Fotbaliştii "blau-grana" respectă instrucţiunile legate de siguranţa lor, aşa cum respectă indicaţiile antrenorului Tito Vilanova. Fără să crâcnească.
Doar 13 oameni i-au păzit pe "extratereştrii"
Evz a reuşit să stea de vorbă cu şeful firmei româneşti de pază care, în colaborare cu cei trei "securişti" ai Barcelonei veniţi special la Bucureşti, au asigurat protecţia celei mai scumpe echipe de club din fotbalul mondial pe timpul şedereii acesteia în România.
"Poate nu vă vine să credeţi, dar n-am fost decât zece oameni! Plus ai lor, trei. Atât", ne dezvăluie Bogdan Cristian Dumitru, patronul firmei de securitate "Force 1", care nu uită să adauge: "Dispozitivul de securitate pentru întreg evenimentul a fost însă infinit mai mare".
E încă marcat de misiunea avută. "A fost o experienţă pe care o trăieşti o d