Andreea Esca este înnebunită după mâncarea românească tradiţională şi salata de vinete e la loc de cinste în meniul ei. Cu toate acestea, prezentatoarea TV se declară disperată după ceva ce se află foarte des pe mesele telestectatorilor ei.
"Dacă m-ar ăntreba cineva ce-aş vrea să mănânc înainte să mor, aă mânca cartofi prăjiti cu un ochi deasupra, brânză rasă şi salată de roşii", a spus Andreea pentru foodstory.ro.
Vedeta nu s-a oprit aici şi a adăugat că la desert ar servi un alt preparat românesc, găluştele cu prune, cu care nu se compară alt "dulce".
Andreea Esca este înnebunită după mâncarea românească tradiţională şi salata de vinete e la loc de cinste în meniul ei. Cu toate acestea, prezentatoarea TV se declară disperată după ceva ce se află foarte des pe mesele telestectatorilor ei.
"Dacă m-ar ăntreba cineva ce-aş vrea să mănânc înainte să mor, aă mânca cartofi prăjiti cu un ochi deasupra, brânză rasă şi salată de roşii", a spus Andreea pentru foodstory.ro.
Vedeta nu s-a oprit aici şi a adăugat că la desert ar servi un alt preparat românesc, găluştele cu prune, cu care nu se compară alt "dulce".