Chiar dacă nu este un expert în arta culinară, Lucian Mîndruţă vorbeşte despre mâncarea naţională a japonezilor. "Daca ai fi sa-i judeci dupa mancarea nationala pe japonezi, ai zice ca sunt niste lenesi: peste crud cu orez fiert plus doua condimente. Se face in cinci minute. Se numeste sushi", a scris Mîndruţă pe Facebook.
Când vine vorba de poporul român, părerea lui se schimbă. "Daca ai fi sa-i judeci pe romani, ai zice ca sunt nu doar harnici, ci si savanti: carne de doua feluri, tocata, cu mirodenii, invelita in varza si ea in prealabil preparata, totul fiert si servit cu alta chestie din porumb, fiarta cu doua ingrediente. Sarmale cu mamaliguta. Morala: nu te uita la ce mananca popoarele, uita-te la ce fac dupa masa!", a completat el pe acelaşi site de socializare.
Chiar dacă nu este un expert în arta culinară, Lucian Mîndruţă vorbeşte despre mâncarea naţională a japonezilor. "Daca ai fi sa-i judeci dupa mancarea nationala pe japonezi, ai zice ca sunt niste lenesi: peste crud cu orez fiert plus doua condimente. Se face in cinci minute. Se numeste sushi", a scris Mîndruţă pe Facebook.
Când vine vorba de poporul român, părerea lui se schimbă. "Daca ai fi sa-i judeci pe romani, ai zice ca sunt nu doar harnici, ci si savanti: carne de doua feluri, tocata, cu mirodenii, invelita in varza si ea in prealabil preparata, totul fiert si servit cu alta chestie din porumb, fiarta cu doua ingrediente. Sarmale cu mamaliguta. Morala: nu te uita la ce mananca popoarele, uita-te la ce fac dupa masa!", a completat el pe acelaşi site de socializare.