Democrat-liberalul Theodor Paleologu explică cum premierul Victor Ponta, totodată şi preşedintele PSD, a ratat ocazia să devină un adevărat om de stat.
Citeşte şi:
Theodor Paleologu: Întreaga operaţiune de demiterea a PREŞEDINTELUI - O PĂRUIALĂ ABSURDĂ
Theodor Paleologu: Crin Antonescu este ANTITEZA tuturor valorilor liberale
”E bine că unii lideri USL caută să înţeleagă ce şi unde au greşit în privinţă suspendării. O face, văd, şi Ludovic Orban criticîndu-l pe Victor Ponta pentru intervenţia din noaptea votului pentru Curtea Constituţională din 2010.
În viziunea mea lucrurile stau, însă, exact pe dos: preşedintele principalului partid de opoziţie nu putea să accepte continuarea unuia din cele mai groteşti momente din istoria puţin glorioasă a parlamentarismului românesc post-decembrist.
E unul din gesturile prin care Ponta a arătat că ar fi putut deveni un om de stat, dacă n-ar fi precumpănit, din păcate, cocoşismul clonţos şi dacă n-ar fi avut atîrnată de coadă tinicheaua plagiatului, pe care a gestionat-o atît de prost”, scrie Theodor Paleologu pe pagina personala de Facebook.
Deputatul PNL Ludovic Orban consieră că principalele greşeli ale USL în legătură cu referendumul pentru demiterea preşedintelui au fost acceptarea cvorumului şi faptul că Victor Ponta a permis, în 2010, reluarea votului pentru Curtea Constituţionala, dupa ce, iniţial, fusese ales un membru PSD.
"Pe undeva am greşit, dar nu acum, mai demult. Datorită intervenţiei nocturne a domnului Ponta, am acceptat să fie reluat votul pentru alegerea unui judecător la Curtea Constituţională - iniţial fusese ales domnul Valer Dorneanu (propunerea PSD - n.red.)", a spus Orban pentru ziare.com.
Democrat-liberalul Theodor Paleologu explică cum premierul Victor Ponta, totodată şi preşedintele PSD, a ratat ocazia să devină un adevărat om de stat.
Citeşte şi