O echipă de bucătari ai restaurantului administrat de Primăria Cluj-Napoca va prepara, duminică, o mămăligă de peste 200 de kilograme, cu brânză şi jumări, la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, etapa Polus, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul Serviciului Cantină din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Gheorghe Vişan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că mămăliga va fi preparată de către o echipă formată din zece bucătari.
"Pentru etapa Polus din cadrul Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber o echipă de zece bucătari ai restaurantului Primăriei Cluj-Napoca va pregătit o mămăligă gigant cu brânză şi jumări, într-o tavă de aproape trei metri lungime. Aceasta va avea peste 200 de kilograme şi vom folosi 50 de kilograme de făină de mălai, 30 de kilograme de brânză de burduf şi 30 de kilograme de caşcaval şi 10 kilograme de jumări, făcute după o reţetă proprie. Vom cere şi omologarea ca record naţional a mămăligii uriaşe", a spus Vişan.
Etapa Polus a Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber va avea loc între 7 şi 9 septembrie, la Cluj-Napoca.
O echipă de bucătari ai restaurantului administrat de Primăria Cluj-Napoca va prepara, duminică, o mămăligă de peste 200 de kilograme, cu brânză şi jumări, la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, etapa Polus, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul Serviciului Cantină din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Gheorghe Vişan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că mămăliga va fi preparată de către o echipă formată din zece bucătari.
"Pentru etapa Polus din cadrul Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber o echipă de zece bucătari ai restaurantului Primăriei Cluj-Napoca va pregătit o mămăligă gigant cu brânză şi jumări, într-o tavă de aproape trei metri lungime. Aceasta va avea peste 200 de kilograme şi vom folosi 50