Vedeta de la PRO TV nu sare niciodată peste prima masă a zilei, dar preferă să o savureze în bucătărie, la masă.
"Nu ma misca deloc ideea. Imi place sa mananc la masa, nu in pat. In pat prefer sa fac cu totul alte lucruri", a declarat Andi pentru foodstory.ro.
"Pornesc in fiecare dimineata la cheie, daca incep cu un suc proaspat de fructe. Preferatul casei e fresh-ul de morcovi, mere si sfecla rosie. In lipsa ma declar multumit si cu portocale, grapefruit sau orice alte fructe am la dispozitie. Mai departe, merg pe mana Oliviei. Astazi, de exemplu, m-am trezit cu lapte din samburi de caise si alte nuci prescrise. Si n-a fost rau deloc. Dimpotriva. Abia am avut loc de aia mici", a mărturisit el.
Vedeta de la PRO TV nu sare niciodată peste prima masă a zilei, dar preferă să o savureze în bucătărie, la masă.
"Nu ma misca deloc ideea. Imi place sa mananc la masa, nu in pat. In pat prefer sa fac cu totul alte lucruri", a declarat Andi pentru foodstory.ro.
"Pornesc in fiecare dimineata la cheie, daca incep cu un suc proaspat de fructe. Preferatul casei e fresh-ul de morcovi, mere si sfecla rosie. In lipsa ma declar multumit si cu portocale, grapefruit sau orice alte fructe am la dispozitie. Mai departe, merg pe mana Oliviei. Astazi, de exemplu, m-am trezit cu lapte din samburi de caise si alte nuci prescrise. Si n-a fost rau deloc. Dimpotriva. Abia am avut loc de aia mici", a mărturisit el.