O bombă calorică stă să explodeze la Cluj-Napoca. O echipă de bucătari va prepara, duminică, o mămăligă de peste 200 de kilograme, cu brânză şi jumări, la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, etapa Polus.
Directorul Serviciului Cantină din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Gheorghe Vişan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că mămăliga va fi preparată de către o echipă formată din zece bucătari, transmite Mediafax.
“Pentru etapa Polus din cadrul Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber o echipă de zece bucătari ai restaurantului Primăriei Cluj-Napoca va pregătit o mămăligă gigant cu brânză şi jumări, într-o tavă de aproape trei metri lungime”, a spus Gheorghe Vişan.
“Mămăliga va avea peste 200 de kilograme şi vom folosi 50 de kilograme de făină de mălai, 30 de kilograme de brânză de burduf şi 30 de kilograme de caşcaval şi 10 kilograme de jumări, făcute după o reţetă proprie. Vom cere şi omologarea ca record naţional a mămăligii uriaşe”, a spus bucătarul.
O bombă calorică stă să explodeze la Cluj-Napoca. O echipă de bucătari va prepara, duminică, o mămăligă de peste 200 de kilograme, cu brânză şi jumări, la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, etapa Polus.
Directorul Serviciului Cantină din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Gheorghe Vişan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că mămăliga va fi preparată de către o echipă formată din zece bucătari, transmite Mediafax.
“Pentru etapa Polus din cadrul Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber o echipă de zece bucătari ai restaurantului Primăriei Cluj-Napoca va pregătit o mămăligă gigant cu brânză şi jumări, într-o tavă de aproape trei metri lungime”, a spus Gheorghe Vişan.
“Mămăliga va avea peste 200 de kilograme şi vom folosi 50 de kilograme de făină de mălai, 30 de kilograme de brânză de burduf şi 30 de kilograme de caşcaval ş