Livia Dilă a gătit prima dată la vârsta de 12 ani. "Am încercat să fac bezele, dar nu prea aş vrea să povestesc cum au ieşit. Apoi am făcut ciulama. Cu timpul, am perseverat şi chiar mi-a ieşit. Mai greu a fost la cozonac. Am făcut o singură dată şi a fost un succes, dar cred că a fost norocul începătorului! Mă mai gândesc când voi face din nou!", a mărturisit Livia pentru PRO TV Magazin.
Vedeta a învăţat să gătească de la mama ei, din cărţile de bucate, dar şi de la prietene. "Nu petrec în bucătărie mai mult de o oră pe zi. Imi place să gătesc repede si bine. Ultima dată am făcut tiramisu cu fructe de pădure. Lui Cristi (soţul meu) i-a plăcut, Mariei Sophia, nu... Dar ea nu mănâncă fructe de pădure... In rest, mi-a zis că e excelent! Imi place să pregătesc mâncăruri la wok sau la cuptor. Sunt specialistă în soufle-uri, iar ce voi încerca în viitorul apropiat, sunt cartofii franţuzeşti, dar, asa cum îi fac ei, tăiaţi în felii extrem de subţiri", a explicat Livia Dilă.
Livia Dilă a gătit prima dată la vârsta de 12 ani. "Am încercat să fac bezele, dar nu prea aş vrea să povestesc cum au ieşit. Apoi am făcut ciulama. Cu timpul, am perseverat şi chiar mi-a ieşit. Mai greu a fost la cozonac. Am făcut o singură dată şi a fost un succes, dar cred că a fost norocul începătorului! Mă mai gândesc când voi face din nou!", a mărturisit Livia pentru PRO TV Magazin.
Vedeta a învăţat să gătească de la mama ei, din cărţile de bucate, dar şi de la prietene. "Nu petrec în bucătărie mai mult de o oră pe zi. Imi place să gătesc repede si bine. Ultima dată am făcut tiramisu cu fructe de pădure. Lui Cristi (soţul meu) i-a plăcut, Mariei Sophia, nu... Dar ea nu mănâncă fructe de pădure... In rest, mi-a zis că e excelent! Imi place să pregătesc mâncăruri la wok sau la cuptor. Sunt specialistă în soufle-uri, iar ce voi încerca în viitorul apropiat, sunt cartofii f