De departe, Ioan Ghișe, fost turnător la Secu’ din motive de patriotism, că nu-i avea, „oficial“, la rânză pe libieni, a fost cea mai mare catastrofă pentru municipiul Brașov.
În cel de-al doilea mandat de primar al lui Ghișe, „Cooperativa“, recte majoritatea din Consiliul Local Brașov, a avut grijă să-l scoată în decor, iar majoritatea din forul legislativ a creat o primărie paralală. De aici și prestația lui Ghișe, care în ultimul mandat a fost mai mult pe afară decât în țară, evindent fără vreo scuză față de cetățenii cu care promitea că se întâlnește în Parcul Central, nu la birou …
La această oră, probabil ne-am rafinat, și aici vorbesc de oamenii politici locali, și nu avem parte (încă) de o primărie paralelă, dar se prefigurează o cooperativă mult mai periculoasă, în care noii viceprimari Răzvan Popa (PSD) și Adrian Atomei (PNL), pe fondul unui armistițiu autodeclarat politic de liderii politici ai filialelor locale, au un rol decorativ.
Răzvan Popa și Adrian Atomei, noii viceprimari, au datorii (măcar la nivel moral) să ne spună ce se întâmplă și ce s-a întâmplat cu mult prea controversatele contracte din regimul Scripcaru. Este vorba despre mult constestatele contracte din administrația Scripcaru unde s-au scurs banii publici în mod nejustificat.
Au voie să ne spună care sunt măgăriile în materie de a acorda subvențiile pentru pensionari și pentru elevi, pe care gașka de la PDL a votat-o înainte de alegerile locale, dar pe care acum aflăm de la impotentul manager al RAT că nu există acoperire financiară, au voie (sau nu?) să ne spună de ce asfaltul costă de câteva ori mai mult decât în alte țări declarate civilizate.
Au voie să ne spună pe ce criterii politice s-a făcut izolarea termică a blocurilor. Dl. Răzvan Popa poate vine și ne mai spune ce se mai întâmplă în procesul în care șefii de la RAT sunt cercetați pentru „mânăriile