Primarul Constantin Armencea susţine că Primăria Rugineşti şi-a însuşit administrativ teritorial perimetrul cuprins între râul Trotuş şi limita cu judeţul Bacău în zona localităţii Sascut, adică 800 de hectare de teren. Disputa teritorială dintre municipiul Adjud şi comuna Rugineşti va fi mediată la Prefectura Vrancea, alături de alte 21 de litigii între localităţile vrâncene. La Coteşti, de exemplu, exista o dispută pentru câteva case din Budeşti, strada Cenuşari. Casele figurau în evidenţele comunei Coteşti, proprietarii plăteau impozitele aici, dar curţile gospodăriilor erau cuprinse în Planul Urbanistic al comunei Urecheşti.
La Prefectura Vrancea vor începe medierile pentru cele 22 de litigii între localităţile din judeţ referitoare la limitele administrativ teritoriale.
Cel mai cunoscut caz este cel al disputei dintre municipiul Adjud şi comuna Rugineşti. Primarul municipiului Adjud, Constantin Armencea, susţine că Primăria Rugineşti şi-a însuşit 800 de hectare de teren ce aparţin de drept oraşului de pe Trotuş, conform documentelor existente. „Voi solicita o mediere Prefecturii Vrancea privind delimitarea administrativ teritorială cu comuna Rugineşti. Primăria Rugineşti şi-a însuşit administrativ teritorial perimetrul cuprins între râul Trotuş şi limita cu judeţul Bacău în zona localităţii Sascut, adică 800 de hectare de teren. Din documente rezultă că terenul aparţine din punt de vedere teritorial administrativ, municipiului Adjud“, a afirmat primarul Constantin Armencea.
Acesta a susţinut că au fost organizate mai multe întâlniri de mediere la care au participat autorităţi locale din cele două localităţi, directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Horia Frîncu şi prefectul judeţului, dar nu s-a ajuns la nicio înţelegere. Miza acestui „război“ sunt taxele locale pe care le obţine primăria care deţine terenur