Aanul acesta, se aniversează 120 de ani de când se fabrică bere în unitatatea de la Dârste.In 1892, concernul FRIEDRICH CZELL si Fii a cumparat distileria Darste si a construit o fabrica de bere, inaugurand astfel in Brasov o afacere care s-a dezvoltat si s-a consolidat puternic de-a lungul anilor, devenind o marca de prestigiu.
Afacerea a inflorit intr-o asa masura incat Alexandru Petit consemna in Monografia Brasovului din 1922 cresterea numarului de angajati la 130, precum si cresterea productivitatii anuale de bere si malt la 40.000 de hl si respectiv 80-90 de vagoane.
Odata cu nationalizarea din 1948, Fabrica de bere si bauturi alcoolice Darste si-a schimbat numele in "Aurora". De atunci, fabrica a trecut printr-un proces continuu de retehnologizare si dezvoltare, care a dus la marirea capacitatilor de productie, mecanizarea si automatizarea proceselor tehnologice.
Astfel, in perioada 1954 - 1959, capacitatea de productie a maltului a fost extinsa prin construirea unei fabrici de malt cu o capacitate de 10.500 t de orz/an care, adaugata la capacitatea anterioara, a ridicat productia totala a fabricii la 11.000 t de orz/an, devenind cea mai mare fabrica de malt din tara.
Intre anii 1965 si 1971, au fost produse diferite tipuri de bere blonda, bruna si Porter.
O alta etapa importanta de dezvoltare a avut loc in perioada 1971 - 1974, cand au fost infiintate sectiile de decoct si fermentare. Dupa 1980, marcile de bere au fost diversificate prin trecerea la fabricarea marcilor Poiana sau Piatra Craiului si a marcilor de bere superioara Aurora (Bucegi), Barsa (Valea Prahovei) si Cerbul (Carpati). In plus, a inceput fabricarea berii Ciucas.
Dupa 1989, vechea sectie de decoct a fost inlocuita cu o noua linie automatizata, fabricata in Romania. Fluxurile din sectia de fierbere au fost rationalizate prin dotarea cu doua linii de imbuteliere.