Un nou restaurant cu specific elveţian, Mica Elveţie, s-a deschis pe strada Franceză din Centrul Vechi al Bucureştiului, la parterul hotelului Europa Royale Hotel.
Potrivit unui comunicat de presă, restaurantul se adresează unui public mai tânăr, care îşi doreşte să aibă parte de o experienţa culinara nouă.
Localul oferă un meniu ce conţine 30 de preparate printre care raclette, carne pe piatră, tartar de ton pe pat de parmezan sau roastbeef cu Panna Cotta de hrean. Aceastea vor fi completate de mâncăruri realizate cu ingrediente de sezon. În această toamnă, oaspeţii restaurantului vor putea gusta preparate pe baza de ciuperci şi carne de vânat. O noutate este şi Seara Raclette, care va avea loc în fiecare marţi.
Mica Elveţie are 80 de locuri în restaurant şi încă 40 pe terasă. Invesţia în locaţie a fost de 280.000 de euro.
Pentru acest an, cifra de afaceri este estimata la 150 000 de euro.
F. A. Un nou restaurant cu specific elveţian, Mica Elveţie, s-a deschis pe strada Franceză din Centrul Vechi al Bucureştiului, la parterul hotelului Europa Royale Hotel.
Potrivit unui comunicat de presă, restaurantul se adresează unui public mai tânăr, care îşi doreşte să aibă parte de o experienţa culinara nouă.
Localul oferă un meniu ce conţine 30 de preparate printre care raclette, carne pe piatră, tartar de ton pe pat de parmezan sau roastbeef cu Panna Cotta de hrean. Aceastea vor fi completate de mâncăruri realizate cu ingrediente de sezon. În această toamnă, oaspeţii restaurantului vor putea gusta preparate pe baza de ciuperci şi carne de vânat. O noutate este şi Seara Raclette, care va avea loc în fiecare marţi.
Mica Elveţie are 80 de locuri în restaurant şi încă 40 pe terasă. Invesţia în locaţie a fost de 280.000 de euro.
Pentru acest an, cifra de afaceri este estimata la 150 000 de euro.
F. A.