Ramona Bădescu e de multă vreme plecată din ţară, dar, de fiecare dată când se întoarce are grijă să îşi satisfacă poftele culinare.
Venită pentru câteva zile în România, vedeta a simţit din plin dragostea maternă, la Craiova, unde părinţii ei i-au pregătit de toate.
"Am fost la Craiova şi am mâncat icre, salată boeuf, varză murată, varză călită, nişte fasolică. Mă duc şi mâine. Şi după, mă întorc în Italia, la cură de detoxificare", a povestit Ramona la "Agentul VIP", la Antena 2.
Ramona Bădescu e de multă vreme plecată din ţară, dar, de fiecare dată când se întoarce are grijă să îşi satisfacă poftele culinare.
Venită pentru câteva zile în România, vedeta a simţit din plin dragostea maternă, la Craiova, unde părinţii ei i-au pregătit de toate.
"Am fost la Craiova şi am mâncat icre, salată boeuf, varză murată, varză călită, nişte fasolică. Mă duc şi mâine. Şi după, mă întorc în Italia, la cură de detoxificare", a povestit Ramona la "Agentul VIP", la Antena 2.