BUCĂTĂRIA.NET recomandă o salată delicioasă, uşoară, de sezon. Praful de curry îi va da o savoare aparte. Se poate folosi şi carnea rămasă din friptură.
Ingrediente:
130 g iaurt
60 g struguri, tăiaţi în jumătate, sau 30 g de stafide
2 linguriţe praf de curry
30 g alune (opţional)
5-6 frunze salată
300 g piept de pui fiert
un praf de sare
Mod de preparare:
Într-un castron se amestecă iaurtul cu strugurii, alune, curry şi sare.
Salata se spală, se usucă şi se rupe. Puiul se taie cubuleţe, nu prea mici, şi se amestecă bine cu crema de iaurt.
Se aşază pe patul de salată şi se serveşte.
VEZI mai multe reţete pe BUCĂTĂRIA.NET.
BUCĂTĂRIA.NET recomandă o salată delicioasă, uşoară, de sezon. Praful de curry îi va da o savoare aparte. Se poate folosi şi carnea rămasă din friptură.
Ingrediente:
130 g iaurt
60 g struguri, tăiaţi în jumătate, sau 30 g de stafide
2 linguriţe praf de curry
30 g alune (opţional)
5-6 frunze salată
300 g piept de pui fiert
un praf de sare
Mod de preparare:
Într-un castron se amestecă iaurtul cu strugurii, alune, curry şi sare.
Salata se spală, se usucă şi se rupe. Puiul se taie cubuleţe, nu prea mici, şi se amestecă bine cu crema de iaurt.
Se aşază pe patul de salată şi se serveşte.
VEZI mai multe reţete pe BUCĂTĂRIA.NET.