Iată cum pregăteşte soţia lui Andi Moisescu chifteluţe din germeni de grâu şi ridichi umplute sau tocăniţă de ciuperci, potrivit site-ului slabsaugras.ro.
Chiftelute: o cana cu germeni de grau macinati in blender, 1 cana de nuca macinata fin, 1 varf de cutit de scortisoara, 1 varf de cutit de enibahar pulbere, un morcov ras pe razatoarea mica, o legatura mica de patrunjel tocat, sare, bors cat cuprinde. Se framanta bine. Trebuie sa rezulte o pasta groasa, de consistenta carnii tocate, din care se modeleaza chiftelutele. La sfarsit se tavalesc in susan crud.
Ridichi umplute: doi pastarnaci mari, facuti crema in blender, amestecati cu doua linguri de ulei si 1 lingurita de tamari/shoyu. Cu pasta rezultata se umplu vreo 12-14 ridichi scobite cu varful cutitului.
Tocanita de ciuperci: Ciupercutele, mici, tari, bine spalate, curatate si taiate in patru se fezandeaza pret de 30 de minute cu un amestec de ulei de masline extravirgin si miso/shoyu (pasta, respectiv sos de soia fermentat), doar pentru a fi pregatite apoi sufleteste pentru marea transmutare.
Dimpreuna cu un sos facut dintr-o cana de nuci caju rehidratate 2 ore, cremuite cu mixerul cateva minute, o legatura maricica de marar tocat si o ceapa mica cicalita marunt pe tocator, un catel-doi de usturoi zdrobit si un praf de sare, se desavarseste si devine incomparabila, inegalabila si inimitabila tocanita de ciuperci!
Iată cum pregăteşte soţia lui Andi Moisescu chifteluţe din germeni de grâu şi ridichi umplute sau tocăniţă de ciuperci, potrivit site-ului slabsaugras.ro.
Chiftelute: o cana cu germeni de grau macinati in blender, 1 cana de nuca macinata fin, 1 varf de cutit de scortisoara, 1 varf de cutit de enibahar pulbere, un morcov ras pe razatoarea mica, o legatura mica de patrunjel tocat, sare, bors cat cuprinde. Se framanta bine. Trebuie sa rezulte