Înainte de a se apuca de gătit, Costi îşi curăţă ingredientele şI le aşează la încdemână. Priceput nevoie mare, compozitorul a deprins deja secretele bucătăriei şI ştie cum să taie ceapa, prazul sau ciupercileCosti Ioniţă ar putea să se înscrie fără probleme la MasterChef de când şi-a descoperit plăcerea secretă de a găti mâncare vegetariană. Totul a început în urmă cu ceva timp, când Costi a aflat, citind diferite tratate despre yoghini şI stilul de viaţă sănătos, că energiile negative care se acumulează în corpul unui animal înainte de sacrificare, sunt transferate în carnea acestuia, ajungând în corpul persoanelor care o consumă ulterior. Teoria este destul de celebră în străinătate, ajungând să fie considerată un nou curent îmbrăţişat de cei care au adoptat un stil de viaţă sănătos. Costi este una dintre aceste persoane, refuzând să consume carne, grăsimi animale sau alte produse grase provenite de la acestea, axându-se pe legume, fructe de mare şI alte preparate vegetariane pe care şI le prepară cu mâna lui. Preferatele sale sunt ciupercile cu ceapă şI sos fin din smântână slabă, o reţetă destul de simplă care nu îi iese niciodată la fel pentru că artistul găteşte "după ureche", combinând de fiecare dată alte şI alte condimente. Deşi nu se dă în vânt după mâncarea gătită de fiul său, mama lui Costi e fericită că a scăpat de corvoada bucătăritului, câştigând o grămadă de timp pe care, acum, îl petrece după pofta inimii sale.
Înainte de a se apuca de gătit, Costi îşi curăţă ingredientele şI le aşează la încdemână. Priceput nevoie mare, compozitorul a deprins deja secretele bucătăriei şI ştie cum să taie ceapa, prazul sau ciupercileCosti Ioniţă ar putea să se înscrie fără probleme la MasterChef de când şi-a descoperit plăcerea secretă de a găti mâncare vegetariană. Totul a început în urmă cu ceva timp, când Costi a aflat, citind diferite tratate despre