Aşa cum au dezvăluit şi într-un interviu acordat revistei Spy, cei doi viitori miri nu îşi doresc o petrecere grandioasă cu sute de invitaţi. La petrecere vor asista circa 100 de invitaţi.
"Deocamdată nu am făcut lista de invitaţi", a declarat Adina Alberts pentru CANCAN Tv de la Acasă TV.
"Evenimentul central, înălţător, solemn, vrem să fie ceremonia religioasă. La slujbă voi purta frac, la petrecere, în smoching. Pe ponton, la cununia civilă, voi fi în pantaloni şi o cămaşă, în genul ţinutelor care se poartă în Hawaii, Bora Bora, Maldive, unde se fac nunţi pe plajă", a spus şi Viorel Cataramă. "Vrem să fie un eveniment pentru noi. Noi nu suntem ca tinerii de 22-23 de ani, să facem nuntă cu 600 de invitaţi", a completat el.
Cei doi miri nu vor să respecte tradiţiile româneşti la nuntă. "Nu vreau să fiu furată, nu vreau să ajung la Arcul de Triumf, nu voi purta nici basma", a declarat viitoarea mireasă.
Adina Alberts încă nu a decis cum va arăta rochia sa de mireasă. "Abia m-am decis asupra designerului, este vorba despre un nume din străinătate. Îmi doresc ceva simplu, elegant, dintr-un material de calitate. Mirele trebuie să fie foarte frumos, impecabil, aşa cum se îmbracă de obicei", a mai completat medicul Adina Alberts.
Viitorii miri nu vor plicuri cu bani drept dar sau alte cadouri.
Invitaţii vor savura preparate delicioase pregătite de un Chef cu experienţă, Robert Cruicu. Pe masă se vor regăsi foie gras, carre de miel şi sos de ciocolată, creveţi şi multe alte bunătăţi, la care se vor adăuga vinuri scumpe, din Franţa, Italia, Australia sau SUA. O licoare specială, din 1969, exact anul naşterii miresei, va fi servită invitaţilor.
"Farfuriile vor fi spectaculoase", a spus Chef-ul care se va ocupa de mâncarea de la nuntă.
Viorel Cataramă a declarat că spre dimineaţă, invitaţii vor putea mânca şi sa