Un polițist, care și-a desfășurat activitatea la Poliția Orașului Mărășești, a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Marius Octavian Bulgaru a fost primul polițist de etnie romă din Vrancea, iar în urmă cu aproximativ doi ani el, s-a mutat cu serviciul de Poliția municipiului Tecuci.
Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii anticorupție „în primăvara anului 2012, inculpatul Bulgaru Marius Octavian, prevalându-se de calitatea sa de ofițer de poliție judiciară din cadrul Poliției municipiului Tecuci, Biroul de investigații criminale, a pretins de la un denunțător, atât direct cât și prin intermediul inculpatului Lați Viorel, suma de 70.000 lei, lăsând să se înțeleagă că are influență asupra unor persoane din sistemul judiciar, pe care le poate determina să rezolve în mod favorabil dosarele penale în care denunțătorul era cercetat pentru evaziune fiscală. Soluțiile favorabile vizau atât ridicarea unor sechestre sau a măsurilor preventive cât și dispunerea unor soluții de netrimitere în judecată sau de achitare. La rândul său, în același scop, inculpatul Lați Viorel a primit de la denunțător suma de 10.000 lei la data de 13 mai 2012”.
Procurorii mai spun că din banii pretinși, inculpații Marius Octavian Bulgaru și Viorel Laţi au primit efectiv de la denunțător, la data de 21 iunie, suma de 50.000 lei, ocazie cu care procurorii au procedat la constatarea infracțiunii flagrante.
Pe 22 iunie 2012, procurorii au dispus reținerea polițistului pentru 24 de ore și, în aceeași zi, Curtea de Apel București a luat față de acesta măsura obligării de a nu părăsi țara. La data de 27 iulie, Înalta Curte de casație și Justiție a admis recursul procurorilor și a dispus arestarea preventivă a lui Marius Octavian Bulgaru pe o perioadă de 29 de zile, măsură ce a fost prelungită ulterior.
Dosarul a fost înaintat spre j