28 de tineri din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor au participat la un curs de calificare pentru ocupaţia Bucătar, organizat de Centrul Kolping de Formare Practică în Turism. Timp de 6 luni, cursanţii au exersat preparatele culinare în bucătăria şcoală, complet dotată şi echipată. Ei au fost atent îndrumaţi de către maestrul în arta culinară - doamna Ana Muller. Marţi, 25 septembrie, de la ora 16:30, studenţii vor susţine examenul de absolvire a cursului de bucătari. Începând cu ora 17:30 va avea loc proba practică, unde absolvenţii îşi vor prezenta realizările culinare, iar cei curioşi vor putea gusta aceste preparate. Kolping este un Centru de Formare Practică în Turism, care funcţionează după modelul german al firmelor de exerciţiu. În cadrul hotelului - şcoală se desfăşoară atât cursuri de calificare pentru ocupaţia bucătar şi cameristă, cât şi stagii de practică hotelieră. Oricine este interesat poate urma un curs de calificare sau un stagiu de practică hotelieră, parcurgând toate departamentele unui hotel: recepţie, restaurant, bucătărie, housekeeping.Centrul Kolping de Formare Practică în Turism se află pe str. Petofi Sandor, nr. 27, Brasov.
28 de tineri din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor au participat la un curs de calificare pentru ocupaţia Bucătar, organizat de Centrul Kolping de Formare Practică în Turism. Timp de 6 luni, cursanţii au exersat preparatele culinare în bucătăria şcoală, complet dotată şi echipată. Ei au fost atent îndrumaţi de către maestrul în arta culinară - doamna Ana Muller. Marţi, 25 septembrie, de la ora 16:30, studenţii vor susţine examenul de absolvire a cursului de bucătari. Începând cu ora 17:30 va avea loc proba practică, unde absolvenţii îşi vor prezenta realizările culinare, iar cei curioşi vor putea gusta aceste preparate. Kolping este un Cen