Elevii şi profesorii Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Focşani vor pătrunde tainele bucătăriei şi ale organizării unei petreceri perfecte, în cadrul proiectului cu fonduri nerambursabile, intitulat „Formare în domeniul serviciilor- gastronomie“, desfăşurat cu sprijinul Camerei de Comerţ din Germania.
Începând de lunea viitoare, vreme de trei săptămâni, Hartmut Boll, expert german în domeniul gastronomiei, va desfăşura cu elevii şi cadrele didactice seminarii teoretice, dar şi cursuri practice. Prezenţa lui Hartmut Boll la unitatea de învăţământ focşăneană este foarte importantă, având în vedere experienţa impresionantă pe care acesta a acumulat-o în Anglia, Suedia, Elveţia şi în ţara natală, Germania.
Proiectul „Formare în domeniul serviciilor- gastronomie“ este o continuare a colaborării dintre Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Focşani cu un partener german. Anul trecut, elevii şi profesorii acestei unităţi de învăţământ au beneficiat din plin de experienţa lui Hans Berger, expert în servicii, hotelărie şi banqueting.
Proiectul este coordonat de directorul unităţii de învăţământ, Mihaela Horeangă, directorul adjunct, Mihaela Arhire, şi profesoara Marinela Anghel.
Elevii şi profesorii Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Focşani vor pătrunde tainele bucătăriei şi ale organizării unei petreceri perfecte, în cadrul proiectului cu fonduri nerambursabile, intitulat „Formare în domeniul serviciilor- gastronomie“, desfăşurat cu sprijinul Camerei de Comerţ din Germania.
Începând de lunea viitoare, vreme de trei săptămâni, Hartmut Boll, expert german în domeniul gastronomiei, va desfăşura cu elevii şi cadrele didactice seminarii teoretice, dar şi cursuri practice. Prezenţa lui Hartmut Boll la unitatea de învăţământ focşăneană este foarte importantă, având în vedere experienţa impresionantă pe care ac