Pentru al treilea an consecutiv, Ramada Oradea organizează tradiţionalul festin bavarez Oktoberfest. Pe lângă savuroasele mâncăruri şi sortimente de bere nemţeşti, gazdele au pregătit şi o mulţime de surprize, atât pentru cei mari, cât şi pentru copii, de care cu toţii se vor putea bucura vineri de la ora 17.00 până la 24.00, iar sâmbătă şi duminică de la orele prânzului până la miezul nopţii.
Să tot petreci!
Oktoberfest de Oradea va ocupa întreaga parcare a hotelului Ramada, unde va fi amplasat un cort de 600 metri pătraţi, echipat cu patru baruri şi deservit de ospătari şi chelneriţe în costume bavareze autentice, unde atmosfera va fi întreţinută de simpaticii membri ai formaţiei austriece Gastein, cunoscuţi orădenilor din ediţiile anterioare, când au fost intens bisaţi.
"Suprafaţa de servire a fost extinsă faţă de anii trecuţi, scena unde vor cânta cei de la Gastein va fi amplasată în cort, iar personalul va servi şi la mese, pentru a scurta timpul în care clienţii trebuie să aştepte după mâncare şi bere", a explicat miercuri directorul de vânzări şi marketing al Ramada Oradea, Nadia Ionescu.
Tot pentru ca treaba să meargă cât mai repede, în diferite puncte la "locul faptei" vor exista panouri informative privind meniul, ceea ce va face ca musafirii să se "dumirească" din timp ce anume poftesc să guste, iar cozile să fie cât mai scurte.
În ce priveşte oferta gastronomică, Ramada şi-a schimbat furnizorii, astfel încât anul acesta selecţia de mâncăruri include un sortiment bogat de cârnaţi fără gluten, lactoză, aditivi ori conservanţi, plus wurstli, leberkasse, ciolan de porc, şniţel vienez, sauerkraut, costiţe de porc marinate la grill, ştrudel de mere cu sos de vanilie şi kaiserschmarren.
La toate, fireşte, se adaugă o gamă mare de bere, blondă şi nefiltrată, la preţuri care - detaliu important - rămân neschimbate faţă de anul t